//10e Kees Wessels Wintertocht | 26 februari 2022
Kees Wessels wintertocht 2016

10e Kees Wessels Wintertocht | 26 februari 2022

26 februari is het de 10e Kees Wessels Wintertocht die op het programma staat.We hebben weer mooie routes uitgezet in de Thoolse polders en dijken. Afhankelijk van de gekozen afstand gaan de routes ook deels langs de Oosterschelde. Onderweg zijn er weer genoeg rustposten ingericht waarbij men even op adem kan komen. Er kan gestart worden op 5 verschillende afstanden namelijk een 5-10-15-20 en 30 km.

De starttijd is vanaf 8.30 uur en het start bureau is open van 8.00-17.00 uur. De inschrijfgelden zijn 3.50 euro voor de 20 en 30 km inclusief korting en voor de 5-10-15 km 2.50 euro inclusief korting. De start is vanaf sport en gemeenschapscentrum Haestinge aan de Sportlaan 2d in sint Maartensdijk.

Route
Startlocatie Haestinge ligt op het Zeeuwse eiland Tholen direct aan de Oosterschelde. Op ongeveer 20 km afstand ligt Bergen op Zoom. Vanuit bijvoorbeeld Rotterdam, Breda of Antwerpen bent u met de auto binnen een uur bij ons. Er is voldoende parkeergelegenheid op geringe afstand van de startlocatie. Vanaf Scherpenisse staan er mars borden naar de startlocatie.

Vanuit het Zuiden en Oosten:

Via de A58, Roosendaal, Bergen op Zoom en Steenbergen. Voor Bergen op Zoom, Steenbergen volgen (A4) tot u de aanwijzing Tholen ziet. Over de hoge boogbrug passeert u het Schelde Rijnkanaal en volgt u deze weg(N286). Bij de verkeerslichten rechtdoor, richting Sint Maartensdijk. . Op de vierde rotonde gaat u linksaf. Daarna gaat u rechtsaf en bent u op de Sportlaan.

Vanuit het Noorden en Midden van het land.

Via Rotterdam, Dinteloord en Steenbergen richting Tholen. Na Rotterdam volgt u de A29 richting Zierikzee (over de Haringvlietbrug gaat u rechtdoor) tot u Steenbergen op de borden ziet (N259). Tussen Steenbergen en Bergen op Zoom gaat u rechtsaf richting Tholen. Over de hoge boogbrug passeert u het Schelde Rijnkanaal en volgt u de weg (N286) Bij de verkeerslichten rechtdoor, richting Sint Maartensdijk. Op de vierde rotonde gaat u linksaf. Daarna gaat u rechtsaf en bent u op de Sportlaan.

inschrijven via de website is niet meer mogelijk, morgen kunt u nog wel inschrijven bij het startbureau.