//Nieuwe Hoofdsponsor

Nieuwe Hoofdsponsor

Nadat Henk van Dijke van Installmate aangaf in April dat hij zijn bedrijf beëindigde zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdsponsor. Henk heeft vanaf 2013 de Oosterscheldestappers gesponsord en wij willen hem via deze weg nogmaals voor bedanken. 

Wij hebben in Kees Verkerke van Verkerke Living een nieuwe hoofdsponsor gevonden, Kees was enthousiast om hoofdsponsor te worden waar wij als bestuur erg blij mee zijn.

Kees maakt zelf meubelen op maat met passie en ambacht op de centimeter nauwkeurig. Kees gebruikt verschillende soorten hout en bewerkt deze met prachtige coating. De meubels worden zo altijd naar persoonlijke voorkeur gemaakt. Het uitgebreide assortiment bevat wastafel meubels, eettafels, salontafels tot houten bedden, de keuze is groot en eindeloos.

Zie voor meer info de website https://verkerkeliving.nl/

Wij hebben tijdens de najaarstocht hiervoor Henk bedankt voor de sponsoring in de afgelopen jaren en Kees verwelkomt.