//Verslag 7e Kees Wessels Wintertocht

Verslag 7e Kees Wessels Wintertocht

Zaterdag de 23e februari was de 7e Kees Wessels wintertocht, na de voorbereidingen waren wij er klaar voor. De pijlen hingen op en het startbureau was ingericht. Om half acht kwamen de eerste wandelaars Haestinge binnen om in te schrijven.

Om half negen starten de eerste wandelaars voor hun wandelafstand onder voorjaarsachtige temperaturen. De routes gingen via het Smerdiekse natuurgebied deels langs de Oosterschelde om bij de Zeester voor een eerste rust te komen. Hier vandaan gingen de afstanden verder langs het water richting Poortvliet waarbij de 10 en 15 km de afslag namen richting Scherpenisse. Er waren de vele mooie vergezichten van ons eiland te bewonderen terwijl de rust van het water ook heerlijk was. In Poortvliet was de rust voor de 20 en 30 km, hierna kwamen alle routes samen in de Sassengrave in Scherpenisse. Vervolgens gingen de routes door de dorpskern van Scherpenisse richting het eindpunt in Sint Maartensdijk. Terugkijken kunnen we op een mooie wandeldag met lekkere temperaturen om te wandelen en een grote opkomst van 542 wandelaars waarbij alles vlekkeloos is verlopen.

Deelnemers per afstand 5 km 42 wandelaars, 10 km 89 wandelaars, 15 km 158 wandelaars, 20 km 161 wandelaars en 30 km 92 wandelaars.

Bedankt voor de foto’s, Cor Oudesluijs en CornĂ© van Dijke.