//Verslag Nazomertocht 2018

Verslag Nazomertocht 2018

Zaterdag 8 september was de 9e Nazomertocht vanuit de Haestinge in Smerdiek, vrijdagavond was de startlocatie klaar gezet en vanaf 7 uur kwamen de eerste wandelaars binnen druppelen voor de langste afstanden.Om half acht vertrokken  de eerste wandelaars voor de 20-30 en 40 km terwijl de wandelaars van de 5-10 en 15 km vanaf half 9 konden starten. De routes gingen eerst door de kern van sint Maartensdijk waar we door het nauwste steegje van Smerdiek op de markt uit kwamen.de routes gingen vervolgens naar Scherpenisse waarbij de kunstkamer werd aangedaan voor een tussenstop. De langste afstanden gingen verder via Poortvliet en de andere afstanden gingen richting Gorishoek om bij Smaek een tussenstop te maken.Het was een prima wandelweer waarbij we 249 wandelaars hebben mogen verwelkomen en we terug kunnen zien op een mooie dag.

Volgende wandeltocht zaterdag 8 december KOMmetje snerttocht!

Deelnemers per afstand

5 km -10, 10 km-43, 15 km-66, 20 km-76, 30 km-38 km, 40 km-16