//8e Oosterschelde Wandelmarathon | 2 Juni
Oosterschelde Wandelmarathon | 2 Juni

8e Oosterschelde Wandelmarathon | 2 Juni

📆 Datum:
Zaterdag 2 juni

🚶 Afstanden:
6 | 10.5 | 21.1 | 31.5 | 42.195 km

Starttijden op alle afstanden vanaf 7.30 uur

6 en 10.5 km tot 13.30 uur,21.1 km tot 12.00 uur, 31,5 km tot 10.00 uur en 42.1 km tot 9.00 uur starten.

 

Er zijn weer mooie routes gemaakt die veelal langs de Oosterschelde gaan met mooie vergezichten op de Zeelandbrug-Schouwen Duiveland-Zuid Beveland. Er zijn tussen de 7 en 9 km stops ingericht waarbij men even op adem kan komen. Naast de vele vergezichten van de Oosterschelde lopen de routes door het mooie Thoolse landschap met de mooie bloemdijken en akkers.

📍 Startlocatie:
Partycentum Haestinge

Tom-Tom invoeren:
Sint-Maartensdijk, Sportlaan 4. Postcode: 4695BA

Vanuit de richting Rotterdam:
U neemt bij knooppunt Vaanplein de A29/A4 richting Bergen op Zoom Bij Halsteren neemt u de afslag Tholen. U rijdt de brug over en blijft rechtdoor de provinciale weg volgen (marspijlen) tot de 4e rotonde. Dit is dus de 1e rotonde van St. Maartensdijk, op deze rotonde gaat u op de 2e afslag rechts. U komt dan weer op een rotonde en hier gaat u rechts. Na 100 meter vindt u aan uw linkerhand het bedrijfsterrein van Weggemans Metaalbewerking, hier kunt u vrij parkeren. Daarna loopt u terug naar de Sportlaan en linksaf naar Haestinge.

Vanuit de richting Breda:
U neemt bij Breda de A58 richting Roosendaal en Bergen op Zoom. Bij Bergen op Zoom neemt u de A4 richting Tholen. U rijdt de brug over en blijft rechtdoor de provinciale weg volgen (marspijlen) tot de 4e rotonde. Dit is dus de 1e rotonde van St. Maartensdijk, op deze rotonde gaat u op de 2e afslag rechts. U komt dan op weer op een rotonde, hier gaat u rechts. Na 100 meter vindt u aan uw linkerhand het bedrijfsterrein van Weggemans Metaalbewerking, hier kunt u vrij parkeren. Daarna loop u terug naar de Sportlaan en linksaf naar Haestinge.

Vanuit de richting Zeeland:
Via de A58 richting Bergen op Zoom. Uitvoegen op afrit “Rilland-Tholen”. Richting “Tholen” aanhouden (U rijdt nu over de Oesterdam). Bij de stoplichten (marspijlen) gaat u links richting “Sint-Maartensdijk”. U blijft deze weg volgen tot de 4e rotonde. Dit is dus de 1e rotonde van St. Maartensdijk, deze rotonde gaat u de 2e afslag rechts. U komt dan weer op een rotonde, hier gaat u rechts. Na 100 meter vindt u aan uw linkerhand het bedrijfsterrein van Weggemans Metaalbewerking, hier kunt u vrij parkeren. Daarna loop u terug naar de Sportlaan en linksaf naar Haestinge.