//340 wandelaars tijdens Avond4Daagse

340 wandelaars tijdens Avond4Daagse

Deze week is de Avond4Daagse gehouden onder prima weersomstandigheden. In Scherpenisse zijn er totaal 120 wandelaars gestart en in Smerdiek zijn we uitgekomen op 220 wandelaars.

Op de 1e avond was er een rustpost bij restaurant SMAEK waar alle routes samen kwamen. Ook kregen de wandelaars de eerste avond een presentje van de Rabobank. De tweede avond liepen de routes door de polders van Smerdiek en Scherpenisse. En op een warme derde avond gingen de wandelaars van Smerdiek langs de Oosterschelde, terwijl de wandelaars van Scherpenisse door de polders ten noorden van het dorp liepen. Op de laatste avond hebben de wandelaars elkaars dorpen aangedaan. Voor iedereen was er een medaille en voor de kinderen lag er ook een diploma klaar. Op Smerdiek kreeg iedereen een stukje worst van slagerij Op den Brouw, terwijl Euterpe op de markt stond te spelen.

Zo kunnen we terugkijken op een geslaagde Avond4Daagse met erg mooi weer.

Avond4Daagse Stavenisse

Mocht je interesse hebben in nog een Avond4Daagse, dan ben je van harte welkom op de Avond4Daagse in Stavenisse. Deze wordt gehouden van 19 t/m 22 juni.