//Marathontocht 2017

Marathontocht 2017

Zaterdag 3 juni wordt voor de 7e keer de Oosterschelde wandelmarathon gehouden. De routes lopen grotendeels langs de oevers van de Oosterschelde afhankelijk van de te gekozen afstand. Met vergezichten op Schouwen Duiveland, de Zeelandbrug en Zuid Beveland is het zeker de moeite om deze tocht te wandelen. Binnendijks wordt er gelopen door de mooie polders en dijken waarbij men kan genieten van de mooie landerijen. Op diverse plaatsen zijn er rustposten ingericht om even op adem te komen.

Aantal KM Starttijd
42,195 7.30 tot 9.00 uur
31,500 7.30 tot 10.00 uur
21,100 7.30 tot 12.00 uur
10,550 7.30 tot 13.30 uur

Sluitingstijd is 17.00 uur.

Inschrijfkosten
Inschrijfgeld voor de 42 en 31 km 4,00 euro en voor de 21 km 3,00 euro en de 10,5 km 2,50 euro. Leden van de wandelbond krijgen 1,00 euro korting en voor eigen leden is het gratis.

Route
Startlocatie Haestinge ligt op het Zeeuwse eiland Tholen direct aan de Oosterschelde. Op ongeveer 20 km afstand ligt Bergen op Zoom. Vanuit bijvoorbeeld Rotterdam, Breda of Antwerpen bent u met de auto binnen een uur bij ons. Er is voldoende parkeergelegenheid op geringe afstand van de startlocatie. Vanaf Scherpenisse staan er mars borden naar de startlocatie.

Vanuit het Zuiden en Oosten:
Via de A58, Roosendaal, Bergen op Zoom en Steenbergen. Voor Bergen op Zoom, Steenbergen volgen (A4) tot u de aanwijzing Tholen ziet. Over de hoge boogbrug passeert u het Schelde Rijnkanaal en volgt u deze weg(N286). Bij de verkeerslichten rechtdoor, richting Sint Maartensdijk. . Op de vierde rotonde gaat u linksaf. Daarna gaat u rechtsaf op de rotonde en bent u op de Sportlaan.
Via Rotterdam, Dinteloord en Steenbergen richting Tholen. Na Rotterdam volgt u de A29 richting Zierikzee (over de Haringvlietbrug gaat u rechtdoor) tot u Steenbergen op de borden ziet (N259). Tussen Steenbergen en Bergen op Zoom gaat u rechtsaf richting Tholen. Over de hoge boogbrug passeert u het Schelde Rijnkanaal en volgt u de weg (N286) Bij de verkeerslichten rechtdoor, richting Sint Maartensdijk. Op de vierde rotonde gaat u linksaf. Daarna gaat u rechtsaf op de rotonde en bent u op de Sportlaan.