//Verslag 5e Kees Wessels Wintertocht

Verslag 5e Kees Wessels Wintertocht

Nadat de weersvooruitzichten deze week niet hoopvol waren voor een droge dag is het toch een vrijwel droge dag geworden met een aardig briesje. Om half negen zijn de eerste wandelaars vertrokken van uit de Haestinge. Er zijn 390 wandelaars gestart op de diverse afstanden. De 20 en de 30 km routes liepen via Poortvliet om bij café ’t Centrum op adem te komen. Vervolgens bij het Schelphoekje langs de Oosterschelde naar Gorishoek te lopen. Bij Smaek was een rustpost ingericht waarbij alle afstanden samenkwamen. Vanuit hier gingen de wandelaars via het natuurgebied en de kern Smerdiek naar de Haestinge om zich af te melden.

We kunnen terugzien op een geslaagde wandeldag met 390 wandelaars.

82 wandelaars op de   30 km
122 wandelaars op de 20 km
87 wandelaars op de   15 km
49 wandelaars op de   10 km
50 wandelaars op de     5 km

De PZC maakte over onze wandeltocht een leuk filmpje:

Ook Omroep Zeeland was aanwezig bij onze wandeltocht: