//Verslag Avond4Daagse Sint-Maartensdijk & Scherpenisse 2016

Verslag Avond4Daagse Sint-Maartensdijk & Scherpenisse 2016

Van 13 t/m 15 juni de Avond4daagse gehouden in Scherpenisse en Sint-Maartensdijk.

Maandag zijn er in Scherpenisse 110 wandelaars vertrokken en in sint Maartensdijk 165. Een dinsdag zijn er in sint Maartensdijk nog 16 bij gekomen wat het totale aantal deelnemers op  291 bracht.

De eerste 3 avonden hebben wij het droog gehouden terwijl er op de laatste avond nog regen gevallen is op het einde. We kunnen terugkijken op een geslaagde Avond4daagse waarbij Euterpe de laatste avond nog enkele gezellige deuntjes heeft gespeeld op de Markt. De laatste avond hebben de kinderen van kinderopvang villa vrolijk nog met hun ouders meegewandeld op de 3 kilometer. De grootste groep was van de Oosterscheldeschool in Scherpenisse met 65 deelnemers terwijl in sint Maartensdijk korfbalvereniging Emergo met 25 leden mee hebben gewandeld.